Coaching

Coaching

Persoonlijke aandacht en groei

Training

Training

Communicatie, leiderschap, persoonlijke effectiviteit

Outplacement

Outplacement

Gevonden, die mooie nieuwe baan!

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks, a business unit of Nuevvo Webware Ltd.

Coaching

Persoonlijke ontwikkeling door reflectie en beweging

Ik verzorg met veel plezier en voldoening coaching op de volgende terreinen:

  • vergroten van persoonlijke effectiviteit
  • vergroten van teamprestaties
  • stimuleren groei en ontwikkeling van team
  • loopbaanvraagstukken
  • verbeteren work-life balance

Mijn coaching is persoonlijk en effectief, je komt altijd in actie! We werken samen hard en hebben lol, hèt recept voor mooie resultaten.

Door individuele coaching krijg je de volle aandacht en is de begeleiding geheel toegespitst op jouw vragen. Ik houd van concrete actie: welke stappen ga je zetten en wanneer. Welke belemmeringen ervaar jij èn welke oplossingen heb je? Wat mij interesseert is wat jij kan doen om de cirkel te doorbreken. Ik geloof in ieders eigen kracht, soms is die wat ondergesneeuwd of verstopt onder een laag onzekerheid. We gaan samen op zoek en maken het helder, ik ondersteun waar nodig en jij komt in actie.

Actie bijvoorbeeld omdat je "vastloopt" in je werk, omdat je steeds met diezelfde collega in conflict komt, of omdat je leidinggevende je niet serieus lijkt te nemen. Mijn motto daarbij is "Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg". Je hebt altijd de keuze om door te gaan met vertrouwd gedrag of te kiezen om te veranderen. Persoonlijke (onbewuste) overtuigingen beïnvloeden je kijk op het leven, je werk en je reactie op gebeurtenissen. In plaats dat je overtuigingen jou blijven sturen en jouw gedrag blijven bepalen, kan je ze bewust hanteren. Dat betekent leren naar jezelf te kijken. Ik help je te reflecteren op wie je bent, wat je doet en hoe je dat doet en vanuit welke overtuigingen.