Coaching

Coaching

Persoonlijke aandacht en groei

Training

Training

Communicatie, leiderschap, persoonlijke effectiviteit

Outplacement

Outplacement

Gevonden, die mooie nieuwe baan!

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks, a business unit of Nuevvo Webware Ltd.

Outplacement

Beweging naar een nieuwe baan

Je baan kwijtraken, is meestal vrij ingrijpend. Toch is het ook een nieuw begin, hoe clichématig dit ook klinkt. Zie je het als een kans op iets nieuws, ben je benieuwd naar je nieuwe loopbaanstap en hoe je die gaat bereiken? Dan ben je bij mij aan het juiste adres, ook als je wel wilt bewegen, maar niet weet hoe. Annemarie Kok Training+Coaching staat voor concrete begeleiding met direct toepasbare resultaten.


Mijn werkwijze bij outplacement:

Verwerken
Samen kijken we naar waar je nu staat en waar je heen wilt. Deze fase kenmerkt zich door introspectie, met als doel het vergroten van zelfinzicht en het (weer) durven vertrouwen op eigen kracht. Je brengt je sterktes en zwaktes, alsmede je voorkeuren in beeld.

Oriënteren
In deze fase gaan we op zoek naar wat je werkelijk wilt in je loopbaan. We kijken wat je nodig hebt om je doel te bereiken. Na deze fase beschik je over je persoonlijke actieplan.

De markt op!
Welke acties doe je wanneer. Deze fase kenmerkt zich door Actie! Ik ondersteun je op professionele wijze bij het maken van een sterk en onderscheidend CV, het inzetten van social media, het gebruiken van je contacten, het voeren van een netwerkgesprek, je presentatie tijdens een sollicitatiegesprek. Dit mag individueel of in een training met andere baanzoekers, ik lever maatwerk afgestemd op de behoefte van mijn cliënten.

Mijn succes is gebaseerd op maatwerk en een aanpak die is gericht op actie.
Altijd concreet, resultaatgericht en stimulerend!