Coaching

Coaching

Persoonlijke aandacht en groei

Training

Training

Communicatie, leiderschap, persoonlijke effectiviteit

Outplacement

Outplacement

Gevonden, die mooie nieuwe baan!

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks, a business unit of Nuevvo Webware Ltd.

Nieuws

Maak Werk van je Merk
Een personal branding programma voor jou

Wat is jouw "pitch"? Hoe klinken jouw "two minutes of fame"? Al eens nagedacht over je eigen "story-telling" ? Makkelijk is het niet, noodzakelijk wel! Deze punten spelen vaak een doorslaggevende rol in de razende arbeidsmarkt van nu.

Daarom heb ik Maak Werk van je Merk gemaakt, een laagdrempelig Personal Branding Programma voor ieder niveau werkzoekende. Wil je alleen een kritische blik op wat je nu allemaal aan het doen bent (Light) of liever een compleet programma waarin we je hele arbeidsmarktcommunicatie opzetten (Totaal). De keus is aan jou.
Bel me vrijblijvend op 06 234 85 447 of mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  . Ik adviseer je graag!


Light versie € 270,-- *

Wat?

  • Uitgebreide en persoonlijke verbeteradviezen voor je cv
  • Concrete verbeteradviezen op je LinkedIn profiel
  • Feed back op je persoonlijke presentatie

Hoe?
We spreken elkaar eenmaal persoonlijk op locatie, verder hebben we intensief mail en telefonisch contact zodat je alle adviezen en verbetertips optimaal kunt uitvoeren.

Voor wie?
Ben jij geïnteresseerd in de light-versie van Maak werk van je Merk? Dan weet je wat je zoekt en wat je kan, maar kan je nog wel deskundige hulp gebruiken om dat goed in de markt te zetten. Je hebt een cv en een LinkedIn-profiel. Bij voorkeur beschik je over recente sollicitatie-ervaring.


Medium versie € 490,-- *
Wat?

  • Uitgebreide en persoonlijke verbeteradviezen voor je cv
  • Concrete verbeteradviezen op je LinkedIn profiel
  • Feed back op je persoonlijke presentatie
  • Persoonlijkheidstesten om je sterke en zwakken kanten te definiëren


Hoe?
We spreken elkaar tweemaal persoonlijk op locatie en je maakt gebruik van twee persoonlijkheidstesten. Verder hebben we intensief mail en telefonisch contact zodat je alle adviezen en verbetertips optimaal kunt uitvoeren.

Voor wie?
Ben jij geïnteresseerd in de medium-versie van Maak werk van je Merk? Dan weet je ongeveer wat voor werk je zoekt, maar heb je hulp nodig om je "Merk" goed in de markt te zetten. Daarnaast wil je je een scherper beeld krijgen van je kwaliteiten en vaardigheden en hoe je die kunt presenteren. Je hebt al een (basis-) cv en een LinkedIn-profiel. Het is bij de medium-versie niet nodig om recente sollicitatie-ervaring te hebben.


Totaal versie € 920,--   *
Wat?

  • Opstellen zoekprofiel
  • Opstellen cv
  • Opstellen cq verbeteren van je LinkedIn profiel
  • Feed back op je persoonlijke presentatie
  • Persoonlijkheidstesten om je sterke en zwakken kanten te definiëren
  • Drijfverentest, waar word jij door gedreven in je werk


Hoe?
We spreken elkaar viermaal persoonlijk op locatie en je maakt gebruik van minimaal drie (persoonlijkheids)testen. Verder hebben we intensief mail en telefonisch contact, zodat je alle adviezen en verbetertips optimaal kunt uitvoeren.

Voor wie?
Ben jij geïnteresseerd in de totaal-versie van Maak werk van je Merk? Dan sta je op het punt om de arbeidsmarkt op te gaan. Je weet je nog niet precies wat je zoekt en welke kwaliteiten en vaardigheden je daarvoor in huis hebt. Je hebt hulp nodig om je "Merk" goed in de markt te zetten, zowel op papier, mondeling, als digitaal. Daarnaast wil je feed back krijgen op je persoonlijke presentatie. Je hebt al een (basis-) cv en een LinkedIn-profiel. Het is bij de totaal versie niet nodig om recente sollicitatie-ervaring te hebben.We hebben altijd telefonisch contact vooraf om samen voor jou de beste aanpak te kiezen. Starten kan vrijwel altijd binnen 5 werkdagen!
*Alle prijzen zijn exclusief BTW