Coaching

Coaching

Persoonlijke aandacht en groei

Training

Training

Communicatie, leiderschap, persoonlijke effectiviteit

Outplacement

Outplacement

Gevonden, die mooie nieuwe baan!

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks, a business unit of Nuevvo Webware Ltd.

Over Annemarie Kok

Mijn aanpak als coach en trainer
Ik werk 15 jaar als trainer en coach met loopbaancoaching en persoonlijk effectiviteit als grootste aandachtsgebieden. Als coach zet ik mensen bij voorkeur in beweging door te confronteren en te stimuleren, in een sfeer gebaseerd op vertrouwen. Ik vraag je onder ogen te zien wat er nu is en wat je wilt veranderen. Vervolgens werken we aan de zaken die jij nodig hebt.

Mijn outplacementtrajecten kenmerken zich door een actieve aanpak. Ik laat mensen focussen op hun mogelijkheden. Een nuchtere blik op de toekomst met als resultaat passend nieuw werk.

Als trainer heb ik mij gespecialiseerd in Persoonlijke Effectiviteit en daarnaast korte, krachtige trainingen met de arbeidsmarkt als thema: Succesvol solliciteren, Personal Branding, het Nieuwe Netwerken. Direct toepasbaar en concreet.

Mijn loopbaan
Na een mooie loopbaan als ICT-projectleider bij diverse grote bedrijven, gooide ik in 2000 het roer om. Vanuit de behoefte me te verdiepen in wat mensen drijft, ben ik een opleiding tot loopbaancoach gaan volgen.

Na succesvolle afronding hiervan werkte ik bij een intern mobiliteitsbureau van een grote zorgverzekeraar. Daarna als loopbaancoach en trainer bij een trainings- en coachingsbureau voor grote klanten in de zakelijke dienstverlening, uitgeverijen, alsmede non-profit organisaties. Al deze kennis en ervaring zet ik nu in mijn eigen onderneming in: Annemarie Kok Training+Coaching. 

Het intensieve contact met mijn cliënten is mijn grootste inspiratiebron en leerschool. Of het nu gaat om (loopbaan)coaching, outplacement of het trainen van groepen: de uiteenlopende vragen en behoeften die ik dagelijks tegenkom houden mij alert en gefocust op resultaat.