Coaching

Coaching

Persoonlijke aandacht en groei

Training

Training

Communicatie, leiderschap, persoonlijke effectiviteit

Outplacement

Outplacement

Gevonden, die mooie nieuwe baan!

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks, a business unit of Nuevvo Webware Ltd.

Referenties

Wat zeggen deelnemers en cursisten over Annemarie Kok?

Na een dienstverband van 24 jaar bij een krantenbedrijf stond ik op straat. Boventallig verklaard wegens bedroevende bedrijfsresultaten. Jammer. Maar ook een mooie kans om eens wat anders te gaan doen. Maar wat? En hoe? Daar heeft Annemarie Kok me fantastisch bij geholpen. En dat terwijl ik niet bepaald een gemakkelijke klant moet zijn geweest. Want dan wilde ik weer dit en dan wilde ik weer dat. Tot constructieve acties kwam ik echter niet. Maar toch is het allemaal goed gekomen.
Annemarie heeft me geleerd doelen te stellen en het belang van netwerken bijgebracht. Met haar begeleiding was ze duidelijk, concreet en soms ook confronterend, maar altijd met humor en met de juiste woorden op het juiste moment. Langzaam maar zeker begon het bij me te dagen en na een kleine dip was de omslag daar. Toen wist ik hoe het moest. Het resultaat? Een prachtige job. In de schoot geworpen, maar wel zelf afgedwongen. Dankzij datgene wat ik van Annemarie heb geleerd. Ben je ook op zoek naar een coach die je kan helpen bij het vinden van een baan? Zoek niet verder. Bel Annemarie Kok.

Marcel van Stigt
Schrijver / (web) redacteur
__________________________________________________________________________________________________________________

Ik wil jou en iedereen laten weten dat je meer kunt dan je zou denken! Ik zeg : mensen die twijfelen over een switch in hun baan.... DOEN! Ik heb nu een 10 behaald voor mijn medicijnwerkstuk..... Mijn baan is het mooiste wat me is overkomen op werkgebied! Geloof in jezelf lieve mensen, ik ben het levende bewijs dat je echt tot meer in staat bent dan je zou denken! Het maakt je een gelukkig mens als je kunt doen waar je hart ligt. Nogmaals dank aan Annemarie Kok voor je steun!

PS En nu 1,5 jaar later ben ik geslaagd met gemiddeld een 8 op mijn cijferlijst en grote complimenten voor mijn portfolio!

Lieve groet Marjolein (43 jaar) 

Zorgsector
_________________________________________________________________________________________________________________

Annemarie heeft een heel prettige persoonlijkheid; heel belangrijk als je in een coachingstraject terechtkomt en in mijn geval boventallig bent verklaard. Dan zit je in een draaikolk van emoties en mogelijkheden. Annemarie heeft me daarin heel erg geholpen om het in een korte tijd overzichtelijk te maken en me toch in de richting gekregen om met zelfvertrouwen een keuze te maken.
Ze neemt me serieus, reageert snel en is een aanvulling geweest op mijn zwakke punten waardoor ik heel snel kon schakelen.
Ik zou altijd wel op zo'n coach beroep willen doen!

Esther Vinke
Art director en vormgever

__________________________________________________________________________________________________________________

Tijdens mijn outplacementperiode heb ik Annemarie leren kennen als een gedreven, enthousiaste en capabele vrouw die open staat voor alle gevoelens die bij een ontslag naar boven komen. Ze biedt steun en warmte waar en wanneer dat nodig is en kan zeer goed een sfeer creëren waarin je je veilig en vertrouwd voelt. Verder heeft ze een goed oor en oog voor wat mensen beweegt en weet mensen te stimuleren nieuwe stappen in hun leven te zetten. En dat met een gezonde dosis relativering en humor.

Wie op zoek is naar een Toptrainer + Topcoach is bij Annemarie aan het juiste adres!

Jos Hillebrand
Redacteur en marketingmedewerker
__________________________________________________________________________________________________________________

Na een training met Annemarie ga je vol energie zelf aan de slag, omdat alles wat je hebt geleerd, direct in de praktijk gebruikt kan worden.

Als coach zorgt Annemarie ervoor dat je het beste uit jezelf haalt. Ik heb heel veel gehad aan mijn gesprekken met haar. Ze leert je op je doel te focussen en dat doel ook te bereiken.

Met haar aanpak blijven je plannen niet in de koelkast liggen, maar voer je ze ook werkelijk uit!

Hetty
Redacteur
_________________________________________________________________________________________________________________

Deze trainer haalt het beste in je naar boven en is niet bang om confronterende vragen te stellen. Ik heb hier zeer veel aan gehad.

Jim
Technical Consultant  

___________________________________________________________________________________________________

Het sollicitatiegesprek
ging heel goed en heeft veel van mijn vragen kunnen beantwoorden. Na het gesprek vroegen ze me even te wachten, waarna ze me vertelden dat ze me graag willen hebben! Het gaat nu ineens wel heel snel.
Ik ben ontzettend blij hoe jij me klaargestoomd hebt hiervoor, ik denk dat ik anders niet al zo ver zou zijn. Je hebt me geleerd op een andere manier naar mezelf te kijken, en ik ben een stuk zelfverzekerder geworden. Heel erg bedankt!

Josine
Gedragsdeskundige

_________________________________________________________________________________________________________________

Ik vond de workshop “Laat je plannen tot leven komen” inspirerend.
Na de workshop om je plannen tot leven te laten komen heb ik nog eens gekeken naar de stukken die ik nog niet had afgemaakt en die dus lagen te verstoffen. Ik heb ze nieuw leven ingeblazen en het heeft er in geresulteerd dat ik deze thans deel met medemuzikanten op een website. In ieder geval ben ik nu al weer druk bezig met een nieuw project voor november. 

Je begrijpt, ik ben nu een "happy" man, mijn plan is actief!

Simon Kok
Muzikant/Financieel specialist